Over mij

Wie ben ik?

Mijn levensmotto is ‘leef JOUW leven’. Ik ben ervan overtuigd dat jij, zoals elke mens, een verschil kan maken op jouw manier. Eens je dit gevonden hebt, zal je ook échte voldoening ervaren.Ook ik ben continu op zoek naar die échte voldoening, en heb daarbij ontdekt dat ik energie haal uit het ondersteunen van mensen tijdens deze zoektocht: mensen zien groeien, mensen zien worden wie ze écht zijn, in overeenstemming met de waarden die voor hen belangrijk zijn.


Wat is mijn stijl?

Om groei en verandering te realiseren, heb je zowel inzicht als actie nodig. Tijdens mijn coaching en begeleiding besteed ik aandacht aan beide aspecten. Ik zoek daarbij graag naar de juiste uitdagingen om jouw groei te realiseren.

Mijn stijl kan je omschrijven als: no-nonsense, vastberaden, passioneel, oprecht, empathisch, transparant, intens.


Voor wie ben ik er?

Ik ben er voor iedereen die zijn of haar leven in handen wil nemen. Loop je vast in je werk, heb je het gevoel dat je in je privé-leven iets ontbreekt of je geen vat hebt op het leven dat je leidt, dan kan ik je helpen om dit te veranderen. Hierbij vertrek ik vanuit de overtuiging dat jij, zoals elke mens, van nature uit creatief, vindingrijk en compleet bent. Zijn er dingen uit je verleden die je nog niet hebt kunnen afsluiten of zit je verstrikt in relationele of sociale conflicten en ervaar je hierdoor psychisch lijden, dan kan je beroep doen op psychologische begeleiding. Wil je vorm geven aan je toekomst en je leven een nieuwe wending geven om tot échte voldoening te komen, dan kan je beroep doen op coaching. Of kies voor een combinatie van beide. En voor je het weet: you’re living it!

Contacteer me voor een gratis proefsessie waarin we op zoek gaan naar wat jij nodig hebt en je kan ontdekken of mijn aanpak bij jou past. Ik help je zowel in het Nederlands als in het Engels.


Wat is mijn achtergrond?

Ik ben klinisch psycholoog en professional co-active coach.

Daarnaast heb ik een 10-tal jaar ervaring in de overheidssector waar ik verschillende functies heb opgenomen waarin coachen, change management en leidinggeven een rode draad  vormen. Naast de professionele ervaring, heb ik ook tal van diepere inzichten ontdekt door een verscheidenheid aan levenservaringen.

Copyright @ All Rights Reserved