Over mij

Wie ben ik?

Ik ben Kim en als coach en psycholoog help ikzelfbewuste, intuïtieve mensen die vaak twijfelen aan zichzelf om 100% zichzelf te durven zijn en hun zelfvertrouwen te vergroten en zo hun wildste dromen te realiseren!


Op basis van mijn persoonlijke groei en de vele klanten die ik heb geholpen om écht zelfvertrouwen te ontwikkelen, heb ik ontdekt dat er 5 bouwstenen zijn die cruciaal zijn voor écht zelfvertrouwen.

Aan de hand van deze 5 bouwstenen help ik jou om de beste versie te worden van jezelf en je geluk in eigen handen te nemen in plaats van je leven te ondergaan.


Wat is mijn stijl?

Om groei en verandering te realiseren, heb je zowel inzicht als actie nodig. Tijdens mijn coaching en begeleiding besteed ik aandacht aan beide aspecten. Ik zoek daarbij graag naar de juiste uitdagingen om jouw groei te realiseren.

Mijn stijl kan je omschrijven als: no-nonsense, vastberaden, passioneel, oprecht, empathisch, transparant, intens.


Voor wie ben ik er?

Ik ben er voor jou als jij

- je anders voelt en het gevoel hebt niet helemaal jezelf te kunnen zijn

- je er genoeg van hebt om je altijd aan te passen aan wat anderen verwachten

- je er klaar mee bent om altijd te doen wat je denkt dat je moet en je leven wil vullen met datgenen wat je zelf wil

- het stuur van je leven in eigen handen wil nemen in plaats je leven te ondergaan


Hierbij vertrek ik vanuit de overtuiging dat jij, zoals elke mens, van nature uit creatief, vindingrijk en compleet bent. Ik geef jou geen antwoorden, maar help jou op zoek gaan naar de antwoorden die jij al in je hebt!


“Ik hou van Kim haar rustige stem, haar zelfzekerheid en de manier waarop ze eerlijk kan zijn zonder te kwetsen. Ze zegt het je duidelijk als je bullshit verkoopt en als je je laat leiden door excuses om te overleven ipv jouw ware ik te tonen om echt te leven. Ze is erin geslaagd om mij duidelijk te maken dat mijn verleden geen excuus is, maar dat ik het wel mag verwerken om helemaal mezelf te kunnen zijn. Ik vertrouw haar volledig."
Illie

Wat is mijn achtergrond?

Ik ben klinisch psycholoog en gecertificeerd co-active coach.

Daarnaast heb ik een 10-tal jaar ervaring in de overheidssector waar ik verschillende functies heb opgenomen waarin coachen, change management en leidinggeven een rode draad  vormen. Naast de professionele ervaring, heb ik ook tal van diepere inzichten ontdekt door een verscheidenheid aan levenservaringen.

Copyright @ All Rights Reserved