Confidence work-out

Confidence work-outTijd om jezelf vleugels te geven en

JOUW leven te leven!


 • Twijfel je vaak over jezelf?

 • Leg je de lat vaak hoog voor jezelf?

 • Heb je het moeilijk om tevreden te zijn met jezelf?

 • Heb je je dromen opgeborgen omdat je denkt dat het je toch nooit zal lukken?

 • Is schuldgevoel jouw 'beste' vriend?

 • Vind je in de spiegel kijken een hel?

 • Laat je je keuzes en acties vaak afhangen van wat anderen denken of verwachten?

 • Kan je wel wat meer zelfvertrouwen gebruiken?

Want het leven is

zoveel mooier 

als je 100% jezelf durf te zijn

Wil jij dit ook?


Dit coachingstraject geeft jou...


...kracht

Je staat sterker in je schoenen en beslist op basis van wat jij wil in plaats van op basis van wat anderen verwachten.

...geluk

Jij weet wat je waard bent en leeft je passie. Je maakt je eigen geluk in plaats van het te laten afhangen van omstandigheden.

...zelfkennis

Je leert jezelf van je mooie kant kennen: jouw waarden, passies en kwaliteiten. In de spiegel zie jij vanaf nu een prachtmens!

...een ticket voor je droomleven!

Dromen zijn niet langer sprookjes om bij weg te dromen, want jij hebt toegang tot jouw innerlijke kracht om al jouw dromen te realiseren.

.

Herken je dit?


 • Je bent constant bezig met het zorgen voor anderen en verliest jezelf daarbij helemaal uit het oog. Zelfzorg? Wat is dat?

 • Je hebt het erg moeilijk om nee te zeggen. Ondanks je goede voornemens om je grenzen te bewaken, geef je uiteindelijk toch altijd toe en zeg je ja terwijl alles in je schreeuwt dat dit niet klopt.

 • Hoewel je ergens diep vanbinnen wel weet dat je iets te bieden hebt aan de wereld, lukt het je helemaal niet om daar ook op te vertrouwen. Jezelf en je talenten laten zien leidt steevast tot vreselijke stress en angst om door te mand te vallen. Faalangst is je niet vreemd.

 • Dromen, die heb je misschien wel ergens, maar stilstaan bij je dromen betekent vooral beseffen dat dit voor jou helemaal niet is weggelegd.

 • Jouw lat voor jezelf ligt keihoog. Je verwacht telkens weer die perfectie van jezelf en put jezelf daarmee helemaal uit. Bij de minste fout kan je jezelf dan ook met de grond gelijkmaken.

 • Uitstelgedrag is je niet vreemd. Zeker voor die dingen waarvan je voelt dat ze spannend aanvoelen.

 • Je hebt een heel groot verantwoordelijkheidsgevoel en voelt je heel snel schuldig.

 • Je voelt je energie meer en meer wegsijpelen en hebt het gevoel dat je alleen maar geeft en nooit echt kan opladen.

 • Piekeren is je 2de natuur. Je hoofd maakt overuren en houdt je wakker. Je zoekt wanhopig naar de stopknop in je brein, maar die heb je nog niet gevonden.

 • Je verzeilt gemakkelijk in gedrag waarvan je weet dat het niet gezond voor je is zoals teveel eten, drinken,...

 • Ook al heb je misschien wel veel mensen rondom jou, je voelt je vaak eenzaam. Je lijkt altijd de vreemde eend in de bijt te zijn en lijkt er nooit helemaal bij te passen. Je maakt je de bedenking dat er iets mis moet zijn met jou.

 • In de spiegel kijken is de hel. Je vindt jezelf lelijk, vanbinnen en vanbuiten. Zelfliefde staat niet in jouw woordenboek.


Het kan anders!


Zelfvertrouwen is niet iets waar je toevallig mee geboren wordt. Het is een spier die je kan trainen! Door te beseffen dat je leven niet zo hoeft te zijn kan jij actie ondernemen om meer zelfvertrouwen te ontwikkelen!

.

Hiermee ga jij tijdens de Confidence work-out

aan de slag:Module 1: Verken je waarden

In deze eerste module ga je op zoek naar jouw unieke set van waarden, datgene wat jij écht belangrijk vindt. Je leert hoe je jouw waarden kan gebruiken om beslissingen te nemen in je leven. Je creëert je innerlijke kompas naar geluk.

Module 2: Ontmasker je saboteurs

In module 2 ontmasker je jouw saboteurs. Saboteurs zijn de stemmetjes in je hoofd die jou liever klein en in je comfortzone houden. Het zijn gewoontes die we ons doorheen ons leven hebben eigen gemaakt, maar die ons eigenlijk niet langer van dienst zijn. Na deze module ken je jouw saboterende gedachten- en gedragspatronen én weet je door welke gedachten en gedragingen je deze wil vervangen.

Module 3: Ontdek je passies

In module 3 ontdek je wat jouw passies zijn: datgene wat jouw hart sneller doet slaan, wat het bloed door je aders doet stromen. Datgene wat jij kan blijven doen zonder moe te worden. Je leert het belang van dromen en je gaat actief aan de slag om meer passie in je leven te brengen!

Module 4: Erken je kwaliteiten

In module 4 ga je op zoek naar jouw kwaliteiten en leer je deze ook erkennen. Dit zowel voor jezelf als naar de buitenwereld. Je leert jouw mooie en waardevolle eigenschappen delen met de wereld zodat zowel jij als je omgeving er beter van worden!

Module 5: Durf dromen

In de 5de module leer je hoe belangrijk het is om te dromen. Je gaat op zoek naar jouw dromen en je ontdekt waar jij de moed kan vinden die je nodig hebt om jouw dromen te realiseren. Je leert dat uit je comfortzone komen uitdagend én fun is, en dat jij dit kan!

Voor elke module ontvang je een werkboek met inspiratie, informatie en oefeningen waarmee jij zelf aan de slag kan. Daarnaast krijg je 6 uur individuele coaching waarin ik samen met jou aan de slag ga om jouw zelfvertrouwen te vergroten. Tijdens deze sessies verdiepen we wat je geleerd hebt in de modules en gaan we aan de slag met die dingen waar jij tegenaan loopt. Ik help je te ontdekken waar jij jezelf saboteert en ondersteun jou kordaat en liefdevol tegelijk om uit je comfortzone te komen.
Zo creëren we het ideale recept voor duurzame transformatie.

Zo hebben anderen de Confidence work-out ervaren:


"In de Confidence work-out ging ik op zoek naar mijn waarden en passies, want door mijn burn-out was ik mezelf helemaal kwijt...

Kim zei me al snel dat ik iets moest gaan doen met mijn passie, want net dat is de laatste 18 jaar de rode draad door mijn leven geweest.


Een week later stond er opeens uit het niets een vacature online waarvan het leek alsof ze geschreven was op basis van al mijn kwaliteiten en eigenschappen. Mijn huiswerk van Kim werd om me kandidaat te stellen.


Ik geloofde niet helemaal in mezelf en zocht allerlei uitvluchten om toch maar niet in aanmerking te komen, maar ik stuurde toch mijn cv met motivatiebrief. Na tien minuten kreeg ik al een mail terug om te vragen wanneer ik langs kon komen voor een gesprek.

En ondertussen ben ik aangenomen!


En de grootste kracht én de reden waarom ze me aannemen?

Omdat ik mezelf ben. Omdat ik geen enkele eigenschap van mezelf heb weggestoken, mijn hart heb gevolgd en mijn passies achterna ben gegaan.

Ik had dit NOOIT voor mogelijk gehouden. Mijn allergrootste kinderwens gaat hiermee in vervulling...

Ik kan het nog altijd niet geloven..."


Els

"De Confidence work-out heeft me geholpen de continue drang naar bevestiging te overwinnen. Niet dat ik die niet meer nodig heb (zo snel gaat het helaas niet en ik blijf menselijk), maar ik vertrek nu meer vanuit wat ik zelf wil en voel. Ik heb vroeger therapie gevolgd en dat was altijd gericht op het verleden. Deze cursus heeft me geleerd om meer in het ‘nu’ te leven, kleine stapjes te zetten (‘Think big, act small’) en positieve zaken vast te houden, onder andere door ze dagelijks neer te schrijven."


Karen

"Ik heb weer rust en het gevoel dat ik onze wereldbol kan verplaatsen.
En daarnaast ben ontzettend trots op het feit dat ik nu weet, wat ik nog nooit in mijn leven zo bewust heb geweten, wat ik wil in mijn leven.


Ik heb DROMEN:
Ik wil een duurzame relatie met kinderen; ik wil rust en kunnen ontspannen met sport en spel; ik wil overeenkomen met vrienden en familie om ons hart te kunnen luchten; en last but not least; ik wil een expert worden op het vlak van natuur, bomen en biodiversiteit."


Joachim

"Ik vulde elk vrij moment op met werken voor school omdat ik mijn onzekerheid als juf wilde compenseren. Hoewel ik parttime werkte was ik elke dag urenlang bezig voor school, ook tijdens de weekends. Ik heb nu ingezien dat dit niet gezond en helemaal niet nodig is. Ik sta juist steviger in mijn schoenen als ik wel ontspanning neem.

Tijdens deze grote vakantie was ik weer thuis een week druk bezig voor school. Door onze gesprekken te herlezen lukte het me om voor ontspanning met mijn gezin te kiezen. Door onze gesprekken ben ik me ook meer bewust van mijn kracht als juf."


An


PRAKTISCH

 • Duur: 3 tot 4 maand
 • Inclusief online modules
 • Inclusief 6u individuele coaching
 • Prijs: 967€ (betaling in termijnen mogelijk)

Veelgestelde vragen:


Ben ik zeker dat ik meer zelfvertrouwen zal hebben aan het einde van deze cursus?

In deze cursus kan je niet falen. Uit alles wat zich voordoet, of een oefening nu goed gaat of net niet, kunnen we leren. Zolang je actief met de inhoud bezig blijft, zal je mentale conditie en zelfvertrouwen groeien en zal je meer inzicht krijgen in waar voor jou de uitdagingen liggen om meer zelfvertrouwen te krijgen.


Net zoals bij een fysieke work-out, zal je pas echt resultaat zien als je consequent en actief aan jezelf werkt. Maar als je dit doet, is het resultaat wel gegarandeerd!Waarom heb ik deze cursus nodig?

Zelfvertrouwen en het geloof in jezelf om je dromen waar te maken, is iets waar we allemaal naar verlangen. Als je echter gewoon bent om jezelf niet hoog in te schatten en vaak aan jezelf te twijfelen, is er weinig kans dat dit vanzelf zal veranderen.


Gewoontes verander je door er actief rond te werken. Deze work-out geeft jou een duw in de rug om aan de slag te gaan en helpt jou inzicht te krijgen in wat jij nodig hebt om een echt voldaan en gelukkig leven te leiden!


Hoeveel tijd moet ik in deze work-out investeren?

Het is effectief belangrijk dat je tijd investeert in het verbeteren van je zelfvertrouwen en mentale conditie. Je kan immers niets veranderen door niets te doen.
Je voorziet best expliciet 1 tot 2 uur invultijd per module (1x2 weken), en dan een uur voor de bijhorende coachingssessie.
De meeste antwoorden komen echter niet zozeer als je achter je bureau zit, dan wel tijdens je dagelijks leven. De vragen en oefeningen in de work-out zullen je inspireren tot een nieuwe kijk op jezelf en je leven, wat vaak heel wat inzichten met zich meebrengt. Die we dan weer kunnen vastpakken en verankeren tijdens onze sessies.


Ik ben geen computer hero. Zal het technisch niet te moeilijk zijn voor mij?

Je hoeft absoluut geen computer hero te zijn! In de cursus werken we met filmpjes en werkboeken die je kan downloaden. Basis PC kennis is dus meer dan voldoende! En heb je toch ergens een vraag of een probleempje, dan sta ik klaar om jou verder te helpen!


Hoeveel tijd moet ik voorzien?

De confidence work-out loopt in blokken van 2 of 3 weken (zoals je zelf verkiest). Je krijgt eerst de online module waarmee je zelf aan de slag gaat. Per module voorzie je best ongeveer 2u (dit kan je verdelen in stukjes). De andere week volgt dan een individuele sessie van 1u.
De confidence work-out vraagt wat tijd achter je bureau om de inhoud te lezen en video's te bekijken, maar het is vooral iets wat je gedurende enkele maanden doorheen je dagen meeneemt en waarbij je inzichten krijgt door vanuit een andere bril naar het leven te kijken.


Wat als ik vastloop in de cursus?

Ik ben er voor jou!
In deze work-out kan je geen fouten maken! Uit alles wat je ontdekt tijdens deze work-out kan je leren, dus ook uit de dingen die (nog) niet lukken.


Wat als ik nog een andere vraag heb?

Stuur dan zeker een mailtje naar kim@livingit.be en ik help je heel graag verder!


Je hoeft je niet neer te leggen bij een leven zonder zelfvertrouwen.

Zelfvertrouwen is een spier die je kan trainen!


Ben je geprikkeld maar toch nog niet helemaal zeker of de Confidence work-out wel echt datgene is wat jij nodig hebt?


Plan dan eerst een take-off sessie in. In deze vrijblijvende coachingssessie help ik jou helder zicht te krijgen op wat je écht niet meer wil en gaan we samen op zoek naar welke stappen jou brengen naar datgene wat je werkelijk verlangt.