Coaching

Hey Powermens!

Heb jij genoeg van al die twijfels over jezelf?

Ben je klaar om jouw leven in handen te nemen en je dromen te realiseren?

Geef jezelf vleugels!

Leef JOUW leven!

Dan is dit voor jou the place to be!

 • Twijfel je vaak over jezelf?
 • Leg je de lat vaak hoog voor jezelf?
 • Heb je het moeilijk om tevreden te zijn met jezelf?
 • Heb je je dromen opgeborgen omdat je denkt dat het je toch nooit zal lukken?
 • Is schuldgevoel jouw 'beste' vriend?
 • Vind je in de spiegel kijken een hel?
 • Laat je je keuzes en acties vaak afhangen van wat anderen denken of verwachten?
 • Kan je wel wat meer zelfvertrouwen gebruiken?

Deze actiegerichte online cursus ondersteunt je om  jouw zelfvertrouwen te doen groeien!

Werk actief aan jouw zelfvertrouwen en geef jezelf:

 • KRACHT!

Je staat sterker in je schoenen en beslist op basis van wat jij wil in plaats van op basis van wat anderen verwachten.

 • GELUK!

Jij weet wat je waard bent en leeft je passie. Je maakt je eigen geluk in plaats van het te laten afhangen van omstandigheden.

 • ZELFKENNIS!

Je leert jezelf van je mooie kant kennen: jouw waarden, passies en kwaliteiten. In de spiegel zie jij vanaf nu een prachtmens!

 • EEN DROOMLEVEN!

Dromen zijn niet langer sprookjes om bij weg te dromen, want jij hebt toegang tot jouw innerlijke kracht om al jouw dromen te realiseren.

Hey, ik ben Kim, jouw persoonlijke coach!

Als geen ander weet ik hoe belangrijk zelfvertrouwen is om een gelukkig leven te leiden. Vele jaren in mijn leven heb ik mezelf op de achtergrond gehouden.


Als er foto's getrokken werden, zorgde ik dat ik achter de camera stond in plaats van ervoor. In

de spiegel kijken, vermeed ik want ik zag altijd

enkel dat wat ik niet goed vond. Ik had veel

dromen, één ervan was als coach mensen ondersteunen om sterker in hun schoenen

te staan.

Maar deze had ik opgeborgen, omdat ik nooit vond dat ik goed genoeg was om dit ook effectief te doen. Ik was niet ongelukkig, maar ook niet echt voldaan.Ik voelde dat er meer was...en ik ben hiernaar op zoek gegaan. Het resultaat was een reis waarin persoonlijke groei centraal stond. Ik heb geleerd om mezelf graag te zien, en heb nu al het zelfvertrouwen dat ik nodig heb om mijn dromen te realiseren.

Deze persoonlijke ervaring in combinatie met mijn expertise als klinisch psycholoog en gecertificeerd coach gebruik ik nu om mensen zoals jij te ondersteunen om écht zelfvertrouwen te vinden en hun dromen te realiseren. Doorheen mijn eigen ervaring en deze van de klanten die ik coach, merk ik immers dat er sleutelelementen terugkeren die aan de basis liggen voor zelfvertrouwen.

En deze deel ik graag met jou! Want ook jij kan oprecht geloven in jezelf en jouw dromen realiseren.

Als jouw persoonlijke coach ben ik de spiegel van de allerbeste versie van jezelf en ondersteun ik je om de kracht in jezelf te vinden om te doen wat jij wil. Ik bied je zowel uitdaging als medeleven en ben er voor de volle 100% voor jou!

Dit is wat jij krijgt:

In deze eerste module ga je op zoek naar jouw unieke set van waarden, datgene wat jij écht belangrijk vindt. Je leert hoe je jouw waarden kan gebruiken om beslissingen te nemen in je leven. Je creëert je innerlijke kompas naar geluk.

In module 2 ontdek je wat jouw passies zijn: datgene wat jouw hart sneller doet slaan, wat het bloed door je aders doet stromen. Datgene wat jij kan blijven doen zonder moe te worden. Je leert het belang van dromen en je gaat actief aan de slag om meer passie in je leven te brengen!

In module 3 ga je op zoek naar jouw kwaliteiten en leer je deze ook erkennen. Dit zowel voor jezelf als naar de buitenwereld. Je leert jouw mooie en waardevolle eigenschappen delen met de wereld zodat zowel jij als je omgeving er beter van worden!

In module 4 leer je hoe belangrijk het is om te dromen. Je gaat op zoek naar jouw dromen en ontdekt waar jij de moed kan vinden die je nodig hebt om jouw dromen te realiseren. Je leert dat uit je comfortzone komen uitdagend én fun is, en dat jij dit kan!

In module 5 ontmasker je jouw saboteurs. Saboteurs zijn de stemmetjes in je hoofd die jou liever klein en in je comfortzone houden. Het zijn gewoontes die we ons doorheen ons leven hebben eigen gemaakt, maar die ons eigenlijk niet langer van dienst zijn. Na deze module ken je jouw saboterende gedachten- en gedragspatronen én weet je door welke gedachten en gedragingen je deze wil vervangen.

Met daarbovenop 4 geweldige bonussen als cadeau voor jou!

 • Je ontdekt de voordelen van een een op groei gerichte mindset waarbij je gelooft dat talenten en vaardigheden een startpunt zijn die je levenslang kan blijven ontwikkelen
 • Je leert dat fouten  niet langer een bewijs zijn van wat je niet kan, maar wel een mogelijkheid tot persoonlijke groei!
 • Je wordt je bewust van jouw manier van communiceren en de impact hiervan op jezelf en anderen
 • Je krijgt concrete tips om op een verbindende manier te communiceren en daardoor jouw relaties te verbeteren
 • Je ontdekt de verschillende fasen in een leerproces
 • Je leert herkennen in welke fase van het leerproces jij je  bevindt en je verwachtingen hierop afstemmen. Een must voor perfectionnisten die de lat graag (te) hoog leggen voor zichzelf!
 • Je leert het verschil tussen feedback en kritiek en leert daardoor feedback niet langer te beschouwen als een aanval op wie je bent
 • Je krijgt concrete tips om feedback te gebruiken als mogelijkheid om te groeien
Alles wat jij krijgt op een rijtje:

Ga jij liever alleen aan de slag of verkies je ondersteuning? Kies welk pakket het beste bij je past:


Do-it-yourself-pakket


 • 5 uitgebreide modules, inclusief video's, slides en werkboeken


 • 4 extra bonusmodules


In deze DIY-versie ga je zelfstandig aan de slag met de online cursus. Wil je checken of deze cursus iets voor jou is, plan dan nu je gratis en vrijblijvend take-off gesprek in door op onderstaande knop te klikken!VIP-pakket


 • 5 uitgebreide modules, inclusief video's, slides en werkboeken


 • 4 extra bonusmodules


 • 6u individuele coaching


In deze VIP-versie krijg je naast de cursus 6 uur individuele coaching waarin ik samen met jou aan de slag ga om jouw zelfvertrouwen te vergroten. Tijdens deze sessie verdiepen we wat je geleerd hebt in de online modules en gaan we aan de slag met die dingen waar jij tegenaan loopt. Ik help je te ontdekken waar jij jezelf saboteert en ondersteun jou om uit je comfortzone te komen.
Wil je checken of de Confidence work-out VIP iets voor jou is, vraag dan nu jouw gratis en vrijblijvend take-off gesprek aan door me te contacteren via onderstaande knop!

Grijp jouw kans om je leven in handen te nemen!

Investeer in jezelf en besef dat jij dit waard bent!
Vraag vandaag nog je gratis en vrijblijvend take-off gesprek aan!

Zo ervaren anderen het om samen te werken met mij:


"Samen met Kim ging ik op zoek naar mijn waarden en passies, want door mijn burn-out was ik mezelf helemaal kwijt...

Kim zei me al snel dat ik iets moest gaan doen met mijn passie, want net dat is de laatste 18 jaar de rode draad door mijn leven geweest.


Een week later stond er opeens uit het niets een vacature online waarvan het leek alsof ze geschreven was op basis van al mijn kwaliteiten en eigenschappen. Mijn huiswerk van Kim werd om me kandidaat te stellen.


Ik geloofde niet helemaal in mezelf en zocht allerlei uitvluchten om toch maar niet in aanmerking te komen, maar ik stuurde toch mijn cv met motivatiebrief. Na tien minuten kreeg ik al een mail terug om te vragen wanneer ik langs kon komen voor een gesprek.

En ondertussen ben ik aangenomen!


En de grootste kracht én de reden waarom ze me aannemen?

Omdat ik mezelf ben. Omdat ik geen enkele eigenschap van mezelf heb weggestoken, mijn hart heb gevolgd en mijn passies achterna ben gegaan.

Ik had dit NOOIT voor mogelijk gehouden. Mijn allergrootste kinderwens gaat hiermee in vervulling...

Ik kan het nog altijd niet geloven..."

Els"Op advies van een collega ben ik in contact gekomen met Kim. Ik zocht iemand met een hands-on aanpak, iemand die me een spiegel kon voorhouden en me op mijn plaats durfde zetten met de bedoeling

mijn burn out te overwinnen.


Onze sessies waren confronterend. Ik heb tranen met tuiten geweend. Ik kon mezelf zijn, hoefde me nergens voor te schamen en mocht vrijuit spreken. Via terugkaatsende vragen gaf Kim mij inzicht in vele zaken. Wie ik ben, wat ik wil, waar mijn valkuilen zitten, hoe ik keuzes kan maken, welke mijn waarden en normen zijn,

welke mijn energievreters zijn en waar ik net energie uit put.


Omwille van de afstand gaf Kim de mogelijkheid om de gesprekken telefonisch te laten doorgaan en dit verliep prima! Het niet face-to-face zijn, vormde absoluut geen obstakel.

 

Het gaat goed met me. Volledig hersteld ben ik niet, maar dankzij Kim heb ik weer moed en vertrouwen. Ik weet nu waar mijn grenzen zijn en hoe hiermee om te gaan. Ze heeft mij niet gezegd welke richting ik moet uitgaan, maar me deze richting zelf weten te ontdekken.


Voor mij persoonlijk was coaching de 1e juiste stap in mijn herstel. En Kim haar aanpak werkte voor mij!"

Dorien


"De Confidence work-out heeft me geholpen de continue drang naar bevestiging te overwinnen. Niet dat ik die niet meer nodig heb (zo snel gaat het helaas niet en ik blijf menselijk), maar ik vertrek nu meer vanuit wat ik zelf wil en voel. Ik heb vroeger therapie gevolgd en dat was altijd gericht op het verleden. Deze cursus heeft me geleerd om meer in het ‘nu’ te leven, kleine stapjes te zetten (‘Think big, act small’) en positieve zaken vast te houden, onder andere door ze dagelijks neer te schrijven.Na elke sessie kon ik iets kwijt bij Kim, ook al volgende ik de Do-it-yourself versie, en die kleine schouderklopjes of extra vragen en opmerkingen gaven telkens energie om verder te gaan. Kim kan relativeren en tegelijkertijd voel je dat ze je serieus neemt, een mooie combinatie.

Voor mij was de verrassing de kers op de taart!"

Karen

Niet tevreden? Geld terug!

Je hebt dus niets te verliezen!

Als jij tijdens de eerste module het gevoel hebt dat deze cursus toch niet jouw ding is, dan krijg je van mij het volledige bedrag van de cursus terug. Geen verantwooding nodig!


Je kan de cursus dus rustig gedurende 7 dagen uitproberen zonder enige verplichting. Ik vind het namelijk heel erg belangrijk dat jij het resultaat behaalt waar jij naar op zoek bent.

Ik ben er écht van overtuigd dat zelfvertrouwen iets is wat je zelf in handen hebt en waar je dus ook zelf voor kan zorgen én ik ben ervan overtuigd dat deze cursus daarbij kan helpen.

Als echter blijkt dat jij eerst nog iets anders nodig hebt, of dat een andere aanpak beter past bij jou, wil ik je ook alle kansen geven om hiernaar op zoek te gaan.


Wil je een terugbetaling? Stuur me dan binnen de 7 dagen na aankoop een mailtje naar kim@livingit.be en ik stort zonder bijkomende vragen je geld terug!


Deze cursus is voor jou als...

...je er genoeg van hebt om twijfels over jezelf je leven te laten bepalen

...je klaar bent om actie te ondernemen

...je tijd en geld wil investeren in jezelf

Deze cursus is NIET voor jou als...

...twijfels over jezelf je nooit in de weg staan om jouw dromen te realiseren

...jij persoonlijke ontwikkeling niet belangrijk genoeg vindt om tijd en geld in te investeren

...jij momenteel niet genoeg tijd wil of kan vrijmaken om te werken aan jouw zelfvertrouwen

Veelgestelde vragen

Ben ik zeker dat ik meer zelfvertrouwen zal hebben aan het einde van deze cursus?

Als je alle oefeningen van de cursus doet, garandeer ik je dat ofwel je zelfvertrouwen zal groeien, ofwel je meer inzicht zal krijgen in waar voor jou de uitdagingen liggen om meer zelfvertrouwen te krijgen.


Net zoals bij een fysieke work-out, zal je pas echt resultaat zien als je consequent en actief aan jezelf werkt. Maar als je dit doet, is het resultaat wel gegarandeerd!Waarom heb ik deze cursus nodig?

Zelfvertrouwen en het geloof in jezelf om je dromen waar te maken, is iets waar we allemaal naar verlangen. Als je echter gewoon bent om jezelf niet hoog in te schatten en vaak aan jezelf te twijfelen, is er weinig kans dat dit vanzelf zal veranderen.


Gewoontes verander je door er actief rond te werken. Deze cursus geeft jou een duw in de rug om aan de slag te gaan en helpt jou inzicht te krijgen in wat jij nodig hebt om een echt voldaan en gelukkig leven te leiden!


Wat als ik start, maar plots geen tijd meer heb om de cursus af te werken?

De toegang tot de cursus is onbeperkt, je kan deze dus helemaal op jouw tempo doorlopen. Heb je even geen tijd meer, dan kan je gerust onderbreken en later de draad opnieuw opnemen. Ik raad je wel aan de modules in de voorziene volgorde te doorlopen aangezien ze op elkaar verder bouwen.


Ik ben geen computer hero. Zal het technisch niet te moeilijk zijn voor mij?

Je hoeft absoluut geen computer hero te zijn! In de cursus werken we met filmpjes en werkboeken die je kan downloaden. Basis PC kennis is dus meer dan voldoende! En heb je toch ergens een vraag of een probleempje, dan sta ik klaar om jou verder te helpen!


Hoe betaal ik en wat gebeurt er dan?

Als je op de knop 'ik wil starten' klikt, kom je terecht op een betaalpagina. Eens je betaling verwerkt is, kan je je inschrijven op de oneline leeromgeving van Living it. Je krijgt vervolgens onmiddellijk via mail de link en paswoord voor de 1ste module toegestuurd. Vervolgens krijg je elke week toegang tot de volgende module.

Kocht je het VIP-pakket? Dan mag je heel binnenkort een mailtje van me verwachten om de data voor de individuele coaching vast te leggen!


Waarom zou ik deze cursus kiezen en geen andere?

Door mijn achtergrond en ervaring kan ik jou een unieke cursus aanbieden. Als klinisch psycholoog heb ik een wetenschappelijke basis over hoe onze psyche en hersenen functioneren. Daarnaast heb ik als gecertificeerd co-active coach de vaardigheden ontwikkeld om mensen op een veilige en tegelijk uitdagende manier te ondersteunen om te groeien en hun eigen kracht te ontdekken.

Ook ben ik ervaringsdeskundige: jarenlang hebben twijfels over mezelf ervoor gezorgd dat ik mezelf wegstak, letterlijk en figuurlijk. In een intensief traject heb ik geleerd om mezelf graag te zien en mezelf te vertrouwen waardoor ik de kracht heb gevonden om mijn dromen te realiseren.


Bovendien is het mijn passie om mensen te ondersteunen om de beste versie te worden van zichzelf en doe ik dit dus met hart en ziel. De combinatie van mijn talent om in te leven in wat er bij anderen omgaat én de dingen te zeggen zoals ze zijn, zorgt ervoor dat ik een veilige omgeving kan creëeren waarin jij kan exploreren, groeien en bloeien.


Hoeveel tijd moet ik voorzien?

De cursus omvat 5 modules waar je telkens gedurende 1 week mee bezig bent. Daarnaast zijn er nog 4 bonusmodules waar je samen ook ongeveer een week aan kan besteden. In totaal zal je dus ongeveer 6 weken met de cursus bezig zijn. Je voorziet elke week best 1 uur waarin je rustig de filmpjes en de slides kan bekijken.


Daarnaast voorzie je gemiddeld best 30 minuten per dag voor de oefeningen. Hier hoef je niet persé voor achter je bureau te zitten, kan gerust ook tijdens een wandeling, als je onderweg bent,...


Wat als ik vastloop in de cursus?

Dan ben ik er voor jou! Uit alles wat je ontdekt tijdens deze cursus kan je leren, en ik help je graag om op zoek te gaan naar datgene wat jou verder helpt. Dit geldt ook voor het do-it-yourself-pakket!

Een mailtje naar kim@livingit.be en we komen er samen uit!


Kan ik starten met de do-it-yourself en later upgraden naar het VIP-pakket?

Ja, dat kan! Contacteer me binnen de 3 maand na aankoop van het do-it-yourself pakket om een upgrade te bespreken.


Wat als ik nog een andere vraag heb?

Dan hoor ik deze graag via kim@livingit.be en bezorg ik jou een antwoord!

Copyright @ All Rights Reserved