Workshop 'Creëer en realiseer je droomleven'

Workshop

'Creëer en realiseer je droomleven'

Hoe vaak sta jij stil bij je dromen? Datgene waar je in het diepste van je zijn naar verlangt?

 

Meestal zijn we het helemaal niet gewoon om stil te staan bij wat we écht willen, wat écht voor ons telt. Ofwel worden we opgeslorpt door de dagelijkse gang van het leven, ofwel maken ons dromen instant een koor van saboterende stemmen in ons hoofd wakker met allerhande argumenten waarom onze dromen niet realistisch zijn.

 

Dus doen we maar gewoon verder met wat we bezig zijn, en blijven we veilig in onze comfortzone.

 


Maar niet in de workshop ‘Creëer en realiseer je droomleven’!

 


Tijdens deze dag helpen Ellena en Kim jou om te connecteren met jouw intuïtie en te luisteren naar de wijze stem in jezelf in plaats van naar alle saboteurs.
Want hoe meer helderheid jij kan brengen in wat jij écht verlangt, hoe meer mogelijkheden je creëert om je dromen ook echt werkelijkheid te laten worden.

 

Je maakt jouw dromen zichtbaar via een vision board, een collage waarop jij via beelden en woorden jouw dromen visualiseert.

Eens je zicht hebt op waar jij op dit moment naar verlangt, gaan we dieper in op het proces van het manifesteren van dromen. We leggen je uit hoe jij kan connecteren met het universum zodat je exact datgene krijgt wat jij nodig hebt. En we helpen jou om jouw dromen om te zetten in concrete acties uit je comfortzone waarmee jij na de workshop aan de slag kan.

 

Deze workshop biedt jou de mogelijkheid om een hele dag volledig te focussen op jouw verlangens en dromen, in een aangenaam zaaltje omgeven door de prachtige natuur in het Pajottenland.
Je neemt hierdoor letterlijk afstand van jouw dagelijks realiteit en gunt jezelf ruimte om écht connectie te maken met jouw kern.

Praktisch


De workshop gaat door op zondag 20 december 2020 .

Gezien de verlengde Corona-maatregelen zal de workshop online via Zoom doorgaan. Verlaagde prijs!


Je betaalt 90€ (incl. BTW) voor deze workshop (ipv 120€).Wil jij er graag bijzijn? Of heb je nog bijkomende vragen?

Klik dan op onderstaande link en stuur ons een berichtje!


Copyright @ All Rights Reserved