Hou van jezelf - challenge

26/8 t.e.m. 1/9

 • Ben jij vaak hard en streng voor jezelf en sta je als eerste klaar om jezelf te veroordelen?
 • Kan jij moeilijk nee zeggen?
 • Ben je een kei in het geven aan anderen waardoor je energie met bakken wegstroomt en jij met lege handen achterblijft?
 • Vind jij het moeilijk om jezelf iets te gunnen?
 • Heb jij de neiging om je beslissingen te laten afhangen van wat anderen (zouden kunnen) denken?
 • Wil jij jezelf graag leren zien?Dan is de gratis HOU VAN JEZELF-challenge precies wat jij nodig hebt!


 In deze challenge leer je om:

 • je eigen beste vriend(in) te worden
 • nee te zeggen tegen anderen en ja tegen jezelf, zonder schuldgevoel!
 • te vertrouwen op wat jij weet wat goed voor je is
 • jezelf graag te zien


7 dagen lang krijg je elke dag een mail met inspiratie, prikkelende vragen en uitdagingen om uit je comfortzone te komen om jou te helpen jezelf graag te leren zien!


Is dit wat jij wil?


Schrijf je dan nu in!

Dit krijg je:


 • Inspiratie over waarom het zo belangrijk is om jezelf graag te zien
 • Prikkelende vragen die jou helpen onderzoeken waarom jij het moeilijk hebt om jezelf graag te zien
 • Actiegerichte oefeningen die je uitdagen om uit je comfortzone te komen en te tonen dat jij jezelf écht graag kan zien

  Je investeert gedurende 7 dagen elke dag 15 tot 20min van je tijd om aan jouw mentale conditie te werken zodat jij je beter in je vel voelt en de beste versie van jezelf kan zijn voor de wereld rondom jou.Neem het stuur van je leven in handen en creëer je eigen geluk!
Cadeautje!!


In afwachting van de challenge krijg jij van mij elke week op zondag een affirmatie in je mailbox.


Affirmaties zijn gedachten die we telkens voor onszelf gaan herhalen waardoor we ze meer en meer zullen geloven. We (her)programmeren eigenlijk op die manier onze brein. Iedereen gebruikt affirmaties, ook jij, alleen zijn het meestal negatieve affirmaties die ons niet vooruit helpen: 'ik kan het niet', 'ik ben lelijk', 'ik ben niet goed genoeg', 'ik ben stom',...


Ik stuur je wekelijks een positieve affirmatie die jou zal helpen om te leren om jezelf graag te zien!


 


Over mij


Ik ben Kim Van Langenhove, coach en psycholoog.

Ik heb er altijd van gedroomd om mijn eigen bedrijf te hebben waarin ik mensen ondersteun om de beste versie van zichzelf te worden en hun dromen te realiseren. Momenteel leef ik dus mijn eigen droom.


Maar het is anders geweest. Enkele jaren geleden was ik helemaal vast gelopen. Ik had een burn-out, had geen greintje energie meer, kon niet meer genieten en wist op dat moment enkel nog wat ik niet wilde.


Dit is voor mij de start geweest van een intensieve persoonlijke zoektocht. Een zoektocht naar mezelf: wat zijn mijn waarden, wat zijn mijn passies, wat zijn mijn talenten, wat zijn mijn dromen, wat is mijn levensdoel.

Dit was een intensieve periode met topmomenten en moeilijke momenten.


Maar gaandeweg heb ik ontdekt wie ik écht was en geleerd om mezelf niet langer weg te steken. Ik heb geleerd om mezelf graag te zien.


Jezelf graag zien is de basis van je geluk. Eens je dit kan, wordt alles mogelijk. Vanuit mijn ervaringen, en mijn expertise als coach en psycholoog, wil ik graag andere mensen zoals jou inspireren en ondersteunen om te leren om zichzelf graag te zien. Want ik ben ervan overtuigd dat mensen die zichzelf oprecht graag zien, meebouwen aan een mooie, vredevolle wereld.
7 dagen lang krijg je elke dag een mail met inspiratie, prikkelende vragen en uitdagingen om uit je comfortzone te komen om jou te helpen jezelf graag te leren zien!


Kan jij dit gebruiken?


Schrijf je dan nu in en doe mee met de gratis HOU VAN JEZELF-challenge van 26/8 t.e.m. 1/9!


Copyright @ All Rights Reserved