Dream! Believe! Achieve!

Gratis Hou van jezelf

e-book

Dream! Believe! Achieve!

Leer hoe dromen werkelijkheid worden...

door jezelf helemaal jezelf te laten zijn!

 

5 januari 2019

Wij willen de wereld veranderen.

 

Wij dromen van een mooiere, vredevollere wereld voor mens en dier.

 

En we voelen dat wij daar via onze unieke talenten iets aan kunnen bijdragen.

 

Wij weten dat we de wereld kunnen veranderen door onze dromen te realiseren.

 

En we weten dat we onze dromen kunnen realiseren door onszelf toe te laten helemaal onszelf te zijn.

 

 

Wij nodigen jullie uit....

 

....om te luisteren naar onze boodschap en mee te nemen wat jullie leven rijker kan maken.

 

....om mee te surfen op de flow van onze dromen en van hieruit op zoek te gaan naar jouw unieke golf.

 

....om te voelen hoe krachtig een mens wordt die durft dromen en daardoor de poort naar je eigen kracht open te zetten.

 

....om samen te genieten. Van onszelf. Van het nu.

Dream! Believe! Achieve!

Wij zijn....

 

 

....Illie Wantens

 

Anderhalf jaar geleden heb ik, na even lang twijfelen, zelf de deur van mijn gouden kooi open gezet. Mijn omgeving snapte er niets van. Een goed betaalde job, vlakbij huis, niet teveel werkuren en ik gaf de indruk dat ik dit graag deed ook. Altijd met de glimlach, elke dag opnieuw. Thuis wachtte me een groot, warm huis, een pracht van een man en twee geweldige zonen. Ik had een poetsvrouw en een ruitenwasser. Voor de buitenwereld deden wij het meer dan goed. En toch was ik leeg. Ik voelde me vlak en ongelukkig. Er ontbrak iets.

 

Rondom mij zag ik steeds meer mensen uitvallen met een burn-out of hoorde ik veel mensen klagen over hun werk waar ze zich elke dag naartoe slepen en halsreikend uitkijken naar hun pensioen, terwijl ze lijstjes maken met wat er positief is aan hun job om zichzelf te motiveren. Zo wou ik niet worden. Ik wou de mallemolen stil zetten en zelf grip krijgen op mijn leven. Ik wou een vol leven en niet meer geleefd worden.

 

En zo startte ik mijn eigen zoektocht en ontdekte ik wat een grote twijfelaar ik ben. Zou ik dit doen of zou ik dat doen? En wat gaat mijn omgeving daarvan denken? Eén ding was zeker. Ik had hulp nodig want ik geraakte er zelf niet aan uit.

 

Plots verscheen Kim op mijn facebook en ik voelde instinctief dat zij me kon helpen. Zonder twijfelen heb ik ja gezegd en ben ik gesprongen voor het traject "op reis naar mezelf". Mijn ervaringen deel ik graag met jullie op 5/1.

....Ellena Crokaert

 

Ik was als kind zeer gesloten, ik durfde me niet te tonen en iedereen vond me raar.

Ooit zei iemand tegen me dat ik echt opviel in een groep. Terwijl dit het allerlaatste was wat ik wou.

Dit heeft zo een impact gehad waardoor ik de stap genomen heb om aan mezelf te werken. Na bijna 20 jaar verschillende psychologen afgelopen te hebben, die elk op hun manier goed werk hebben geleverd, ben ik bij Kim terechtgekomen. Zij heeft me echt geleerd mezelf graag te zien en te durven dromen.

Na een jaar coaching heb ik de stap gezet naar een zelfstandig beroep. Met Samen Thuis wil ik gezinnen verder helpen die de balans kwijt zijn. Door de overrompeling van het leven zijn heel wat gezinnen het essentiële kwijt, namelijk de verbinding tussen elkaar.

Verbinding is zo waardevol en begint bij communicatie.

Toch is verbinding meer dan dat.

Er zijn voor elkaar, oprecht zijn met elkaar, elkaar aanvaarden zoals we zijn, liefde TONEN aan elkaar naast het zeggen dat je elkaar liefhebt,... .

 

En dit kan je doortrekken op maatschappelijk niveau en zelfs wereldniveau.

Want dit is mijn levensdoel: het verkondigen van de liefde. Door gezinnen weer in balans te brengen door de verbindingen te herstellen, wil ik op wereldniveau de verbindingen maken tussen mensen.

Klinkt dit zweverig? Misschien...

En toch blijf ik er van overtuigd dat dit mijn levenspad is.

....Tamara Bada y Sanchez

 

Meisje, jongedame van 22 jaar, een mengeling van wijsheid en jeugdige onschuld zeg maar.

 

Heel mijn leven lang heb ik voor mezelf de lat hoog gelegd, ik wou altijd de anderen pleasen.

Keek ik ooit naar wat IK echt wou? Hm, zelden...

Een leerrijke jeugd (zo wil ik het noemen) die mij heel zelfstandig en heel wijs gemaakt heeft, op jonge leeftijd...

 

Ik ben altijd een stapje voor geweest tegenover mijn leeftijdsgenoten, een buitenbeentje ook...

En ik had het moeilijk. Ik stelde mijzelf altijd de vraag: ben ik echt een rare? Ben ik echt saai?

 

Heb ik het recht om aan mezelf te denken of is dat normaal dat ik anders denk?

Mag ik gelukkig zijn? Heb ik het recht om gelukkig te zijn terwijl de mensen die ik graag zie ongelukkig zijn?

Ik was in de war en durfde niet meer aan mezelf denken. Ik gaf mij over aan mijn naasten...

 

Nu heb ik geleerd om me eerst aan mezelf “over te geven” en dit zal alleen maar een positieve invloed hebben op mijn naasten.

Ik wil mezelf zijn en ik durf nu meer dan ooit al stappen ondernemen om aan mijn leven en niet aan dat van de andere te werken.

Mijn leergierigheid is enorm groot, hoe meer ik leer hoe gelukkiger ik mij voel en ook in ‘t leven leer ik graag bij.

 

Op 5 januari wil ik jullie graag aanspreken en inspireren om de beste versie te zijn van jezelf! Want de wereld heeft dit nodig!

....Laura Moriau

 

Een onzeker, dom en een naïef persoon met een labiel kantje”. Voor zover ik me kan herinneren heb ik me altijd zo gevoeld en was ik ervan overtuigd dat ook anderen dit over mij dachten. Ik voelde me zo klein wanneer ik met mensen sprak, zo zwak wanneer ik in de spiegel keek, zo kwaad omdat ik gewoon niet gelukkig kon zijn. Omdat ik gewoon niet kon genieten. Gefrustreerd omdat ik nooit iets kon bereiken, omdat het nooit verliep zoals ik het wou. Emotioneel omdat ik mijn ware ik niet kon tonen en ook niet kende. Ik voelde me gebroken.

 

Uiteindelijk, na een stukgelopen relatie en het ontmoeten van mijn huidige vriend, groeide de drang om eindelijk te werken aan mezelf. Om eindelijk te worden wie ik wou zijn, en stiekem eigenlijk al was. Daarom besloot ik ook om deel te nemen aan het traject samen met Kim.

ZALIG!

 

Algauw kreeg ik heel wat op mijn pad. Niet alleen een fantastische coach, ook heel wat kansen, ervaringen en mensen. Uiteraard ook tegenslagen, maar achteraf gezien, neem ik die er heel graag bij.

Als ik terugblik op mijn traject, vallen alle puzzelstukjes in elkaar en geloof ik meer dan ooit in de kracht van het universum, alsook in mezelf. Ik heb dankzij Kim, mijn ware ik teruggevonden. Een zelfstandige en gedreven jonge vrouw, die haar leven wil doorbrengen omringd door – volgens mij – het mooiste wat er bestaat... Liefde en onze wonderbaarlijke prachtige helende natuur, die we zoveel mogelijk moeten beschermen.

 

....Ellen Van Lijsebeth

 

Een clown, zo omschreef ik mezelf. De persoon die een masker opzette bij het buitenkomen en die iedereen wel aan het lachen bracht. Ik ben een persoon die zeer snel een emotie kan aanvoelen en ik trachtte steeds om de personen rondom me gelukkig te maken. Iedereen gelukkig maken is niet moeilijk, maar mezelf vergat ik steeds. Ik paste me aan van kleur zoals een kameleon. Een kameleon die zich bij iedereen wel kon aanpassen. Ik vergat mijn eigen kleur. Ik vergat wie ik was, ik vergat wat ik zelf wou en wat mij gelukkig maakte.

 

Dankzij Kim leerde ik om een regenboog voor mezelf te zijn, de persoon die mezelf gelukkig maakt en die eerst aan mezelf moet denken voordat ik aan iemand anders denk. Ik was op, moe, ongelukkig.

 

Het is niet altijd gemakkelijk, maar ik heb de keuze gemaakt om gelukkig te (durven) zijn. Zelfzekerheid en positiviteit, daar ga ik voor. Ik wil positieve doelen in mijn leven en dankzij Kim durf ik dit. Ik durf aan mezelf te denken, ik durf het om voor mezelf te zorgen en mezelf graag te zien. Ik durf te dromen en ik durf het om de saboteurs te verdrijven. Ik durf het om het masker los te laten en als mezelf naar buiten te komen.

 

De mensen schrikken niet dat dit masker weg is, ze schrikken dat ik zelfzeker ben, dat ik met zekerheid durf te zeggen: ik werk aan mezelf en ik leer mezelf graag zien.

....Els Van Campenhout

 

Mijn beste vriendin zei het nog ‘Els, wàt ben jij veranderd, ik vind het echt fascinerend om jou zo te zien’. ‘Hoezo dan?’,vraag ik lachend. ‘Je bent nog steeds helemaal dezelfde, medelevend en empathisch zoals je altijd was, maar het verschil met vroeger is dat je nu veel sterker bent’, antwoordt ze. En ik glimlach breed, want zonder Kim zou ik op dit eigenste moment zelfs nog niet uit de diepe put van mijn burn-out geklommen zijn. Op enkele maanden tijd transformeerde ik van iemand die - zonder toekomstvisies - wanhopig en krampachtig probeerde vast te houden aan het verleden naar iemand die de toekomst omarmt, vol bruisende en spannende plannen zit. Elke dag is voor mij een nieuw avontuur met hartstochtelijke plannen die ik leven inblaas. En dat is de sleutel naar gelukkig zijn.

 

Na me jarenlang van dag tot dag door mijn werkdagen gesleept te hebben in de financiële wereld, stortte ik van de ene dag op de andere in elkaar. Opgebrand, leeg en ongelukkig waren de woorden die mijn leven omschreven. Ik deed wat iedereen van mij verwachtte en verloochende mezelf. Want ik dacht dat het leven zo was en zo moest zijn. Al mijn creativiteit, vaardigheden, passies, waarden, inclusief mezelf was ik uit het oog verloren. En zo vond ik de weg naar Kim. Kim ging met mij op zoek naar de dingen die mijn hart vulden met vreugde, mijn passies, mijn waarden. Dingen die ik allemaal verloren was. Maar eens ik deze dingen teruggevonden had, vielen de puzzelstukjes vanzelf op hun plaats. En mijn leven nam vanzelf een andere wending: Kim daagde me daarop uit om te solliciteren voor mijn droomjob én ik werd aangenomen. Bij Animal Rights kom ik dagelijks in contact met mijn grootste passies en zelfs met datgene dat altijd al mijn levensdoel was: me inzetten voor een betere wereld. Een wereld waarin er vrede kan zijn voor mensen én dieren. Een wereld waar mensen, dieren en de planeet in balans zijn en niet hoeven te lijden. En waar ik vroeger stiekem droomde van zo’n wereld, doe ik dat vandaag luidop en dat deel ik graag met jullie op 5 januari.

 

“The greatness of a nation can be judged by the way its animals are treated.” Mahatma Gandhi

....Kim Van Langenhove

Heel mijn leven heb ik het gevoel gehad anders te zijn. Ik durfde mezelf niet tonen zoals ik echt was omdat ik schrik had dat mensen me dan niet leuk zouden vinden. Of me raar zouden vinden. Dit heeft mijn zelfvertrouwen een enorme deuk gegeven, en heeft ervoor gezorgd dat ik dat ‘rare’ (of speciale?) deel van mezelf heb weggestoken. En dat wrong met 1 van mijn belangrijkste waarden, namelijk oprechtheid. Ik heb er een hekel aan als mensen niet oprecht zijn, en ik kwam tot de conclusie dat ik eigenlijk niet oprecht was tov mezelf. Hierdoor ben ik een echte workaholic geworden, ik was verslaafd aan werken omdat dit me het gevoel gaf iets waard te zijn. Ik zat vast in een vicieuze cirkel waardoor ik systematisch verder en verder mijn grenzen overschreed, tot ik uiteindelijk leeg was en in een burn-out ben beland.

Tijdens die burn-out heb ik, met behulp van mijn coach, bovenstaand patroon blootgelegd. En kwam ik tot het inzicht dat ik om echt te herstellen en me echt gelukkig te voelen, moest leren om de waardering bij mezelf te zoeken. Ik moest leren om mezelf echt graag te zien. Een gigantische uitdaging.

Stap voor stap ben ik hierin gegroeid en heb ik geleerd, of beter gezegd, echt diep van binnen gevoeld dat ik mezelf wil laten zien zoals ik ben. En dat het er niet toe doet wat anderen hiervan vinden. Diegenen die het leuk vinden, da’s super, dat zijn mensen die ik waarschijnlijk zelf ook leuk vind. En diegenen die dit niet leuk vinden, dat is ook ok.

Door hier consequent aan te werken met behulp van mijn coach en mezelf uit te dagen om uit mijn comfortzone te treden, heb ik ervoor gezorgd dat mezelf graag zien een gewoonte geworden is. Waardoor mijn zelfvertrouwen veel stabieler en effectiever is geworden.

Hierdoor heb ik de moed en de kracht gevonden om mijn dromen te realiseren. Een van die dromen was om ondernemer te worden en met mensen te werken. Ik heb mezelf altijd wijsgemaakt dat mijn pad nu eenmaal een andere kant opgegaan was en dat dit dus bij een droom zou blijven. Tot ik besliste om het gewoon te doen. En ik heb op mijn pad naar ondernemerschap 1001 kansen gehad om aan mezelf te twijfelen en te denken ‘het zal toch niet lukken’. En ik zal er waarschijnlijk nog minstens evenveel krijgen in de toekomst. En af en toe ben ik ook effectief in de val gelopen. Maar ik ben er telkens uitgeraakt en ik weet dat ik er in de toekomst ook telkens zal uitgeraken.

Mijn zelfvertrouwen laat me niet meer in de steek.

Wat mag je verwachten?

 

Een dag boordevol inspiratie, power, dromen, authenticiteit en boeiende verhalen.

 

Een boeiende workshop waarin Kim je 5 bouwstenen geeft om je zelfvertrouwen te vergroten en waarin Ellena je aan de hand van haar persoonlijke transformatieproces laat zien hoe deze bouwstenen haar ondersteunen om haar leven helemaal in handen te nemen en haar geluk zelf te bepalen.

 

Tamara, Laura, Illie, Els en Ellen brengen elk op hun beurt een straf verhaal waarin ze zichzelf ten volle tonen en met jullie delen wat hun levensdoel is en wat hen kracht geeft om écht te leven in plaats van te overleven.

 

Dit wisselen we af met tijd om te verbinden met elkaar. Tijd om vragen, bedenkingen, inzichten met elkaar uit te wisselen. Tijd om stil te staan bij jezelf en hoe jij het stuur van je leven in handen kan nemen. Tijd om stil te staan bij wat jij nodig hebt om 100% jezelf te kunnen zijn.

 

Dit alles in het Dominicanessenklooster, een inspirerende omgeving in het mooie Pajottenland.

 

We verwennen en inspireren niet alleen je geest met inhoudelijk voer, maar zorgen ook voor een lekkere lunch en bieden je graag aan het einde van de dag de mogelijkheid tot napraten met een hapje en een drankje.

We voorzien voor de veganisten, of mensen die dit graag eens uitproberen, ook een vegan alternatief.

 

 

Zo ervaarden de vorige deelnemers Dream! Believe! Achieve!

 

Op 1 september vond de eerste editie van Dream! Believe! Achieve! plaats. Hieronder lees je enkele ervaringen van de deelnemers van de vorige editie:

 

"TOP sprekers! Inspirerend, positief, geen oordeel, steun en voldoende breaks".

 

"Wat ik goed vond aan deze dag is de variëteit aan verhalen en de open en aangename groep. Ook het samen eten zorgde voor een fijn gevoel! De interactie tussen de sprekers en de groep verhoogde de betrokkenheid."

 

"Er was veel variatie en toch dezelfde rode draad. Goed dat er pauzes waren om alles te laten bezinken en fijn dat er ruimte was voor vragen en opmerkingen."

 

"Deze dag was goed georganiseerd. Ik heb mooie verhalen gehoord en joviale mensen ontmoet op een fijne locatie."

 

"Mijn verwachtingen zijn volledig ingelost. Super inspirerende dag! Een toplocatie en een ongelooflijke lunch! Ik zag 4 krachtige vrouwen met een zeer inspirerend verhaal."

 

"Ik vond écht alle workshops goed en heb genoten van de gastvrijheid."

 

"Ik heb deze dag als ongedwongen ervaren. Ik hoorde échte verhalen."

 

 

"Zelden heb ik gezien dat iedereen zo vanuit zichzelf praatte: heel spontaan!"

 

 

Praktisch

 

Datum:

zaterdag 5/1/2019

 

Tijdstip:

10u - 17.00u

Onthaal vanaf 9.30u

Vanaf 17.00u kan je nog napraten bij een hapje en een drankje

 

Locatie:

Dominicansessenklooster

H. Geeststraat 22

1540 Herne

 

Makkelijk te bereiken met de wagen.

Met het openbaar vervoer is Edingen (Enghien) het dichtsbijzijnde station (20min wandelen).

 

Inkom:

85€ (inclusief ontbijt, lunch en receptie)

 

 

Wil jij erbij zijn?

 

Stuur dan snel een mailtje naar kim@livingit.be!

De plaatsen zijn immers beperkt.

Je krijgt een mailtje met een link voor de betaling en van zodra deze gebeurd is, ben je zeker dat jij erbij bent!

 

Heb je nog vragen? We helpen je graag verder! Kim@livingit.be!

 

 

Dream! Believe! Achieve!

Copyright @ All Rights Reserved