Workshop 'Creëer en realiseer je droomleven'

Workshop 'Creëer en realiseer je droomleven'

 

Het doel van deze workshop is je dromen te creëren, deze te visualiseren via een vision board en een eerste stap zetten in het realiseren van je dromen. We staan helemaal niet vaak stil bij wat we echt willen, wat écht voor ons telt. We praten zelden met vrienden of familie over onze dromen in het leven. Nochtans is het zo dat hoe meer zicht we hebben op hoe we ons leven echt willen, hoe meer kans er is dat we er ook echt werk van maken om die dromen te realiseren.

 

Tijdens het eerste deel van de dag staan we stil om in verbinding te komen met onszelf en onze dromen. Wat maakt mij echt gelukkig en geeft me voldoening? Waar verlang ik naar in het leven? Waarom is het zo belangrijk dat ik het antwoord ken op deze vragen? We nemen ook even de tijd om een eerste blik te werpen op welke saboterende gedachten je hierbij tegenhouden. Herkennen is namelijk een eerste belangrijk stap om hun kracht te verminderen.

 

 

Daarnaast geef ik ook inspiratie over hoe je vervolgens effectief je dromen kan realiseren. Op basis van mijn eigen ervaringen en wat ik geleerd heb van anderen, heb ik een recept ontwikkeld met stappen die jou kunnen helpen om je dromen te realiseren.

 

 

 

In het 2de deel van de dag ga je creatief aan de slag en maak je je eigen vision board door op zoek te gaan in tijdschriften naar foto's, beelden, woorden,.. die aansluiten bij wat jij voelt. Zo maak je je dromen en verlangens zichtbaar en creëer je een tastbare leidraad voor het leven van je dromen.

 

 

 

 

Extra aanbod:

Je dromen kennen is 1 ding, overgaan tot actie is vaak nog iets anders. Vaak houden onze saboterende gedachten of gedragspatronen ons tegen om écht tot actie over te gaan en blijven we 'veilig' in onze comfortzone. Om je te ondersteunen om jouw kracht te vinden om uit je comfortzone te gaan, bied ik je bovenop de workshop 2x 30min coaching via skype aan.

 

De eerste sessie laten we snel aansluiten op de workshop en hierin coach ik je om tot minstens 1 concrete actie te komen op basis van jouw vision board. In de 2de sessie die we iets later inplannen, kijken we samen welke stappen je gezet hebt en wat je verder nog nodig hebt om het pad van jouw droomleven te volgen.

 

"Het was een zeer leerzame workshop. Ik vond het zeker en vast zijn geld waard, en ik had er helemaal geen probleem mee dat ik er verlof moest voor nemen. Het deed deugd om het te doen, je leert de begrippen kennen. Je beleeft een leuke maar ook een zware dag, je kan jezelf zijn. Bij een volgende workshop zal ik er bij.

 

Kim is een vastberaden coach die je helpt met alles, ze ziet je niet als cliënt maar als persoon. Ze doet haar werk met veel plezier en dat straalt ze uit.

 

Wat maakt voor mij het verschil? Het is volledige vrijblijvend, je wordt niet gepusht om iets te doen wat je niet wilt. Er wordt geen verkooppraatje gegeven." I.E.

 

Praktisch:

Ik voorzie al het materiaal, water, koffie en thee.

Jij brengt jezelf en een lunchpakket mee.

 

 

Waarde:

Workshop:

8u inspiratie, tips, coaching ter waarde van 400€

Jij betaalt 90€

 

Workshop + coaching:

8u inspiratie, tips, coaching ter waarde van 400€

2x 30min individuele coaching (via skype) ter waarde van 50€

Jij betaalt 140€

 

Interesse?

Contacteer me en ik laat je weten wanneer de volgende workshop gepland is.

 

Bij een minimum van 5 deelnemers bied ik deze workshop ook op locatie aan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright @ All Rights Reserved