Diensten

 

Hier vind je een overzicht van de diensten die ik aanbied. De rode draad doorheen mijn werk is dat ik je ondersteun om je (terug) aan het stuur van je leven te zetten vanuit de wetenschap dat jij van nature uit creatief, vindingrijk en compleet bent.

 

 

 

Ik kwam in contact met Kim via mijn huisarts. Na een gruwelijke relatiebreuk zag het leven er voor mij nog enkel uit als een donkere woelige olieachtige rivier die me verzwolg en me het liefst van al in haar onderstroom zou laten verdrinken.

 

Zelf zie ik mezelf als een « oplossingzoeker » in alle moeilijke levenssituaties. Maar hoewel ik in vele zaken in het leven anticipeer en het Kwade steeds als aanvallen van buitenaf zag moest ik nu inzien dat het jaren dag in dag uit naast mij had gelopen om me op het einde gevoelloos af proberen te maken. Zonder enige vorm van schroom, mededogen noch respect voor alle goede dingen die ik voor de persoon in kwestie gedaan had.

 

Zelf een hooggevoelig persoon zijnde kon ik niet omgaan met deze gebeurtenissen en de daarmee gepaard gaande negatieve gevoelens…

Voor deze gebeurtenissen ben ik nooit echt veel bezig geweest met mijn eigen gevoelsleven en wat daarmee gepaard gaat dus was het voor mij een stap in het onbekende.

 

In mijn persoonlijke zoektocht naar verklaringen voor hetgeen wat er gebeurd was heeft Kim me de juiste 'hefbomen' aangereikt om tot antwoorden te komen. Stap voor stap gingen we de goede richting uit om met vallen en opstaan na drie maand, mezelf beter te kennen en mezelf toch weeral mooie momenten in het leven toe te staan.

 

Ondanks het feit dat ik nog steeds geconfronteerd word met de persoon die ervoor zorgde dat ik op zeker moment in mijn leven de neiging had om het aardse bestaan vaarwel te zeggen sta ik nu met opgeheven hoofd tegenover mijn ex-partner. Mijn gezinsdroom is kapot doch op de ruïnes van deze verwoeste droom voel ik dat er ondergronds terug wat leeft dat in de toekomst een kans krijgen zal en waaruit ik hoop dat een nieuwe bloeiende tijd groeien zal voor mij.

 

Volledig afsluiten zal gezien de opgelopen emotionele schade nooit volledig lukken maar ik kan de gebeurtenissen plaatsen, zien dat ondanks alles ik in vele zaken geen aandeel kon hebben ondanks mijn goede bedoelingen.

Ik zie nu ook dat « kwaadaardigheid » vele vormen kan aannemen zoals jarenlange manipulatie, onthouden van alle aspecten die een goede relatie nu net nodig heeft,… Dingen die voor « normale » mensen onbegrijpelijk en niet wezenlijk zijn

.

Achteraf beschouwd heb ik mezelf in proportie tot het mij aangedane kwaad weinig te verwijten concludeerde ik. Van 1 ding ben ik alvast overtuigd en het stemt me positief om het soms aan mezelf te herhalen:

'mijn liefde voor haar was wel écht en oprecht ondanks alles.'

L.

Copyright @ All Rights Reserved