Dream! Believe! Achieve!

Dream! Believe! Achieve!

Leer hoe dromen werkelijkheid worden...

door jezelf helemaal jezelf te laten zijn!

1 september 2018

Wij willen de wereld veranderen.

 

Wij dromen van een mooiere, vredevollere wereld voor mens en dier.

 

En we voelen dat wij daar via onze unieke talenten iets aan kunnen bijdragen.

 

Wij weten dat we de wereld kunnen veranderen door onze dromen te realiseren.

 

En we weten dat we onze dromen kunnen realiseren door onszelf toe te laten helemaal onszelf te zijn.

 

 

Wij nodigen jullie uit....

 

....om te luisteren naar onze boodschap en mee te nemen wat jullie leven rijker kan maken.

 

....om mee te surfen op de flow van onze dromen en van hieruit op zoek te gaan naar jouw unieke golf.

 

....om te voelen hoe krachtig een mens wordt die durft dromen en daardoor de poort naar je eigen kracht open te zetten.

 

....om samen te genieten. Van onszelf. Van het nu.

Dream! Believe! Achieve!

Wij zijn....

 

 

....Ellena Crokaert

Ik was als kind zeer gesloten, ik durfde me niet te tonen en iedereen vond me raar.

Ooit zei iemand tegen me dat ik echt opviel in een groep. Terwijl dit het allerlaatste was wat ik wou.

Dit heeft zo een impact gehad waardoor ik de stap genomen heb om aan mezelf te werken. Na bijna 20 jaar verschillende psychologen afgelopen te hebben, die elk op hun manier goed werk hebben geleverd, ben ik bij Kim terechtgekomen. Zij heeft me echt geleerd mezelf graag te zien en te durven dromen.

Na een jaar coaching heb ik de stap gezet naar een zelfstandig beroep. Met Samen Thuis wil ik gezinnen verder helpen die de balans kwijt zijn. Door de overrompeling van het leven zijn heel wat gezinnen het essentiële kwijt, namelijk de verbinding tussen elkaar.

Verbinding is zo waardevol en begint bij communicatie.

Toch is verbinding meer dan dat.

Er zijn voor elkaar, oprecht zijn met elkaar, elkaar aanvaarden zoals we zijn, liefde TONEN aan elkaar naast het zeggen dat je elkaar liefhebt,... .

 

En dit kan je doortrekken op maatschappelijk niveau en zelfs wereldniveau.

Want dit is mijn levensdoel: door gezinnen weer in balans te brengen door de verbindingen te herstellen, wil ik op wereldniveau de verbindingen maken tussen mensen.

Klinkt dit zweverig? Misschien...

En toch blijf ik er van overtuigd dat dit mijn levenspad is.

....Els Van Campenhout

Mijn beste vriendin zei het gisteren nog ‘Els, wàt ben jij veranderd, ik vind het echt fascinerend om jou zo te zien’. ‘Hoezo dan?’,vraag ik lachend. ‘Je bent nog steeds helemaal dezelfde, medelevend en empathisch zoals je altijd was, maar het verschil met vroeger is dat je nu veel sterker bent’, antwoordt ze. En ik glimlach breed, want zonder Kim zou ik op dit eigenste moment zelfs nog niet uit de diepe put van mijn burn-out geklommen zijn. Op enkele maanden tijd transformeerde ik van iemand die - zonder toekomstvisies - wanhopig en krampachtig probeerde vast te houden aan het verleden naar iemand die de toekomst omarmt, vol bruisende en spannende plannen zit. Elke dag is voor mij een nieuw avontuur met hartstochtelijke plannen die ik leven inblaas. En dat is de sleutel naar gelukkig zijn.

 

Na me jarenlang van dag tot dag door mijn werkdagen gesleept te hebben in de financiële wereld, stortte ik van de ene dag op de andere in elkaar. Opgebrand, leeg en ongelukkig waren de woorden die mijn leven omschreven. Ik deed wat iedereen van mij verwachtte en verloochende mezelf. Want ik dacht dat het leven zo was en zo moest zijn. Al mijn creativiteit, vaardigheden, passies, waarden, inclusief mezelf was ik uit het oog verloren. En zo vond ik de weg naar Kim. Kim ging met mij op zoek naar de dingen die mijn hart vulden met vreugde, mijn passies, mijn waarden. Dingen die ik allemaal verloren was. Maar eens ik deze dingen teruggevonden had, vielen de puzzelstukjes vanzelf op hun plaats. En mijn leven nam vanzelf een andere wending: Kim daagde me daarop uit om te solliciteren voor mijn droomjob én ik werd aangenomen. Bij Animal Rights kom ik dagelijks in contact met mijn grootste passies en zelfs met datgene dat altijd al mijn levensdoel was: me inzetten voor een betere wereld. Een wereld waarin er vrede kan zijn voor mensen én dieren. Een wereld waar mensen, dieren en de planeet in balans zijn en niet hoeven te lijden. En waar ik vroeger stiekem droomde van zo’n wereld, doe ik dat vandaag luidop en dat deel ik graag met jullie op 1 september.

 

“The greatness of a nation can be judged by the way its animals are treated.” - Mahatma Gandhi

....Dorien Broothaerts

Vallen en niet meer rechtop geraken.

Zo hard willen, maar niet kunnen.

Het verleden willen loslaten, maar niet weten hoe.

 

Ik ben Dorien, werknemer, moeder, zus, dochter, partner en zoveel meer.

Ik was 31 en moe. Echt moe!

Mijn lichaam zei plots STOP. Het kon niet meer.

Hoe was dit in godsnaam mogelijk? Burn out werd gezegd. Bij mij? En waarom net bij mij? Ik had toch een boeiende job? Fijne collega’s, flexibele bazen.

Het was echter niet mijn job die aan de basis lag.....

Anderhalf jaar later durf ik te zeggen dat ik in een gevorderde fase van herstel ben. Er is weer licht! Ik sta bijna weer op de rails, rekening houdend met mijn eigen grenzen. Wetende dat ik zorg moet dragen voor mezelf.

 

Op 1 september deel ik graag mijn verhaal. Hoe was die burn out kunnen ontstaan? Had ik dit kunnen herkennen en voorkomen? Maar bovenal licht ik graag toe welke stappen ik genomen heb in mijn genezingsproces.

Ik hoop dat het een inspiratie kan zijn voor de ene en een geruststelling voor de andere dat een burn out te overwinnen valt!

....Kim Van Langenhove

Heel mijn leven heb ik het gevoel gehad anders te zijn. Ik durfde mezelf niet tonen zoals ik echt was omdat ik schrik had dat mensen me dan niet leuk zouden vinden. Of me raar zouden vinden. Dit heeft mijn zelfvertrouwen een enorme deuk gegeven, en heeft ervoor gezorgd dat ik dat ‘rare’ (of speciale?) deel van mezelf heb weggestoken. En dat wrong met 1 van mijn belangrijkste waarden, namelijk oprechtheid. Ik heb er een hekel aan als mensen niet oprecht zijn, en ik kwam tot de conclusie dat ik eigenlijk niet oprecht was tov mezelf. Hierdoor ben ik een echte workaholic geworden, ik was verslaafd aan werken omdat dit me het gevoel gaf iets waard te zijn. Ik zat vast in een vicieuze cirkel waardoor ik systematisch verder en verder mijn grenzen overschreed, tot ik uiteindelijk leeg was en in een burn-out ben beland.

Tijdens die burn-out heb ik, met behulp van mijn coach, bovenstaand patroon blootgelegd. En kwam ik tot het inzicht dat ik om echt te herstellen en me echt gelukkig te voelen, moest leren om de waardering bij mezelf te zoeken. Ik moest leren om mezelf echt graag te zien. Een gigantische uitdaging.

Stap voor stap ben ik hierin gegroeid en heb ik geleerd, of beter gezegd, echt diep van binnen gevoeld dat ik mezelf wil laten zien zoals ik ben. En dat het er niet toe doet wat anderen hiervan vinden. Diegenen die het leuk vinden, da’s super, dat zijn mensen die ik waarschijnlijk zelf ook leuk vind. En diegenen die dit niet leuk vinden, dat is ook ok.

Door hier consequent aan te werken met behulp van mijn coach en mezelf uit te dagen om uit mijn comfortzone te treden, heb ik ervoor gezorgd dat mezelf graag zien een gewoonte geworden is. Waardoor mijn zelfvertrouwen veel stabieler en effectiever is geworden.

Hierdoor heb ik de moed en de kracht gevonden om mijn dromen te realiseren. Een van die dromen was om ondernemer te worden en met mensen te werken. Ik heb mezelf altijd wijsgemaakt dat mijn pad nu eenmaal een andere kant opgegaan was en dat dit dus bij een droom zou blijven. Tot ik besliste om het gewoon te doen. En ik heb op mijn pad naar ondernemerschap 1001 kansen gehad om aan mezelf te twijfelen en te denken ‘het zal toch niet lukken’. En ik zal er waarschijnlijk nog minstens evenveel krijgen in de toekomst. En af en toe ben ik ook effectief in de val gelopen. Maar ik ben er telkens uitgeraakt en ik weet dat ik er in de toekomst ook telkens zal uitgeraken.

Mijn zelfvertrouwen laat me niet meer in de steek.

Wat mag je verwachten?

 

Een dag boordevol inspiratie, power, dromen, authenticiteit en boeiende verhalen.

 

3 boeiende workshops:

- Els geeft de workshop: "De impact van mes en vork: vrede begint op

ons bord" Meer info

- Ellena leert je hoe je de verbinding in jouw gezin kan vergroten. Meer info

- Kim geeft je 5 bouwstenen om je zelfvertrouwen te vergroten. Meer info

 

En daarbij nog een heel persoonlijk verhaal.

Dorien vertelt je over de impact die burn-out op haar leven gehad heeft en de stappen die zij gezet heeft om haar leven terug in handen te nemen.

 

Daarnaast gaan we ook dieper in op het proces dat elk van ons doorlopen heeft om te staan waar we nu staan. We vertellen over wat ons geholpen heeft om onze saboterende gedachten opzij te zetten en volop te gaan voor onze dromen.

 

Dit alles in het Dominicanessenklooster, een inspirerende omgeving in het mooie Pajottenland.

 

We verwennen en inspireren niet alleen je geest met inhoudelijk voer, maar zorgen ook voor een lekkere lunch en bieden je graag aan het einde van de dag de mogelijkheid tot napraten met een hapje en een drankje.

We voorzien voor de veganisten, of mensen die dit graag eens uitproberen, ook een vegan alternatief.

 

Praktisch

 

Datum:

zaterdag 1/9/2018

 

Tijdstip:

10u - 16.30u

Onthaal vanaf 9.30u

Vanaf 16.30u kan je nog napraten bij een hapje en een drankje

 

Locatie:

Dominicansessenklooster

H. Geeststraat 22

1540 Herne

 

Makkelijk te bereiken met de wagen.

Met het openbaar vervoer is Edingen (Enghien) het dichtsbijzijnde station (20min wandelen).

 

Inkom:

55€ (inclusief lunch)

 

Wil jij erbij zijn?

 

Stuur dan snel een mailtje naar kim@livingit.be!

De plaatsen zijn immers beperkt.

Je krijgt een mailtje met een link voor de betaling en van zodra deze gebeurd is, ben je zeker dat jij erbij bent!

 

Heb je nog vragen? We helpen je graag verder! Kim@livingit.be!

 

 

Dream! Believe! Achieve!

Copyright @ All Rights Reserved